In Dutch:

Op 17 en 18 november vindt in de Soeverein Arena in Lommel voor de tweede keer het 4de internationale DIMA4x4 offroad salon plaats. Alle 4x4 specialisten en outfitters kan je bewonderen onder één dak. "Hier stellen we onze activiteiten aan het grote publiek voor met standhouders uit alle hoeken van Europa met activiteiten over gans de wereld. Van een Dessert challenge tot greenlanen in Polen of waar er ook maar een terrein ligt om met een 4x4 te overwinnen. Uniek aan de beurs is de voorstelling van de langverwachte NUL EMISSIE 4x4 van Lommelaar Frank Daams. Off road rijden en het milieu zullen elkaar hierdoor nog meer vinden op het terrein. Bijzonder is ook de voorstelling van outdoor en Noorse warmte kledij." 

's Werelds eerste elektrische 4x4 is te zien op de DIMA 4x4 beurs. Frank Daams uit Lommel-Kolonie is zaakvoerder van het bedrijf FD 4x4 Centre die de Tembo 4x4 e-LV bouwt, net over de grens in Nederland. "De auto rijdt fantastisch, de elektromotor heeft een enorm koppel en dat is voor off-road ideaal", zegt Frank Daams. "We leveren de auto’s voor de ondergrondse mijnbouw en we werken aan een versie voor op de weg. Dat is ideaal voor de overheid en bedrijven die in de milieuzones werken." 

FD 4x4 Centre werkt ook aan een versie voor dagelijks gebruik op de openbare weg. "Dat opent de deur naar een heel nieuwe doelgroep, zoals SUV rijders, bouwondernemingen of autoberging in grote steden. We denken dat er veel mensen zijn die een geruisloze, nul-emissie 4x4 weten te waarderen." 

INFO 
DIMA4x4 offroad salon 
De Soeverein Arena 
Sportveldenstraat 10 (hoek Speelpleinstraat) 
Lommel 

Open op zaterdag en zondag 17 & 18 november 2018 
Telkens van 9.30 uur tot 17 uur 

http://www.dima4x4.be/ 

    17-11-2018 00:00