Kwaliteitsmanager

Over Tembo:

Tembo e-LV is een pionier op het gebied van elektrische voertuigen dat zich richt op het ontwikkelen en bouwen van robuuste elektrische off-road voertuigoplossingen voor klanten over de hele wereld met een focus op mijnbouw, infrastructuur en overheidsdiensten. Het bedrijf is de voorloper in de ontwikkeling van conversies van elektrische voertuigen voor Toyota's belangrijkste modellen, Landcruiser en Hilux, die geschikt zijn voor zware, off-road omgevingen.

Tembo is een dochteronderneming van VivoPower, wat betekent dat Tembo complete duurzame energieoplossingen kan aanbieden, waaronder zonnesystemen, batterijtechnologie, microgrids en kritieke energiesystemen.

Werken bij Tembo

Werken bij Tembo is een unieke ervaring. Je maakt deel uit van ons continu groeiende team van 30 vakkundige en ambitieuze professionals. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen krijg je de mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen om je vaardigheden te verbeteren. Bij Tembo kom je te werken voor een snelgroeiend, dynamisch, internationaal georiënteerd en high tech bedrijf met een duidelijke opdracht om te werken aan de elektrificatie van zware off-road voertuigen. Tembo heeft een missie die een zeer waardevolle impact zal hebben op toekomstige generaties.

Wat ga je doen als kwaliteitsmanager?

Als een ervaren kwaliteitsmanager voor een groeiend team dat werkt in de sector van elektrificeerde offroad voertuigen krijg je de volledige verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de kwaliteitsstrategie, processen, normen, personeel en systemen voor het bedrijf.
 Verantwoordelijkheden:
  • Contact onderhouden met de supply chain, interne, externe stakeholders en klanten om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het product overeenkomt met de verwachtingen van de klant
  • Snelle accreditatie volgens hedendaagse automotive kwaliteitsnormen is de belangrijkste doelstelling voor deze rol. Eerdere ervaring met succesvol behalen van ISO 16949 en 14001 audit is een vereiste

Kwalificaties en vaardigheden:
  • Bachelor- of masterdiploma (EQF & NLQF 6 of 7) in een productie-/technische discipline heeft de voorkeur
  • Lidmaatschap van een aan de industrie gerelateerde beroepsorganisatie
  • Ruime ervaring in een hoog-volume automotive productieomgeving
  • Ruime kennis van Advanced Product Quality Planning & Control Plan (APQP), Production Part Approval Process (PPAP), Failure Mode and Effects Analysis (FMEA), Statistical Process Control (SPC) en Measurement System Analysis (MSA)

Is je interesse gewekt en wil je solliciteren op deze functie? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar [email protected] en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.